EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Tysklands herrlandslag i fotboll mot Ungerns herrlandslag i fotboll: Laguppställning, Tidslinje & Statistik

När det kommer till internationell fotboll, är det alltid spännande att se två starka lag som Tysklands herrlandslag i fotboll och Ungerns herrlandslag i fotboll mötas på planen. I den här artikeln kommer vi att granska laguppställningen, tidslinjen och statistiken för dessa två framstående lag.

Tysklands herrlandslag i fotboll

Tysklands herrlandslag i fotboll är ett av de mest framgångsrika landslagen i världen. De har vunnit fyra VM-guld och tre EM-guld, och har också vunnit Fifa Confederations Cup år 2017. Tysklands första landskamp spelades mot Schweiz den 5 april 1908, där de förlorade med 5-3. Deras största vinst var mot Ryssland med 16-0 den 1 juli 1912, medan deras största förlust var mot England med 9-0 den 13 mars 1909.

Tysklands laguppställning

Tysklands nuvarande trupp består av följande spelare:

  • Målvakter: Manuel Neuer, Kevin Trapp, Bernd Leno
  • Försvarare: Matthias Ginter, Antonio Rüdiger, Niklas Süle, Robin Gosens
  • Mittfältare: Joshua Kimmich, Leon Goretzka, Toni Kroos, Ilkay Gündogan, Kai Havertz
  • Anfallare: Leroy Sané, Timo Werner, Serge Gnabry

Ungerns herrlandslag i fotboll

Ungerns herrlandslag i fotboll har en lång och rik historia. De har spelat i nio världsmästerskap och har vunnit tre guldmedaljer i Olympiska spelen. Trots att de har haft perioder av svårigheter, har de alltid visat upp en stark prestation på planen.

Ungerns laguppställning

I den nuvarande truppen för Ungerns herrlandslag i fotboll finns följande spelare:

  • Målvakter: Péter Gulácsi, Dénes Dibusz, Péter Szappanos
  • Försvarare: Ádám Lang, Attila Fiola, Willi Orbán, Attila Szalai, Loïc Négo, Zsolt Nagy, Ákos Kecskés, Bendegúz Bolla, Csaba Spandler
  • Mittfältare: Ádám Nagy, Dominik Szoboszlai, András Schäfer, Bálint Vécsei, Callum Styles, Péter Baráth
  • Anfallare: Ádám Szalai, Roland Sallai, Szabolcs Schön, Dániel Sallói, Martin Ádám, Zalán Vancsa
Se även:  Georgiens herrlandslag i fotboll mot Portugals herrlandslag i fotboll: tidslinje

Tyskland vs Ungern: Tidslinje & Matcher

Tyskland och Ungern har mötts flera gånger genom åren, med Tyskland som oftast har haft övertaget. Men Ungern har visat att de kan stå upp mot de bästa, och deras matcher har alltid varit spännande att följa.

Tyskland vs Ungern: Statistik

Tyskland har en stark statistik i internationell fotboll, med fyra VM-guld och tre EM-guld. Ungern, å andra sidan, har vunnit tre guldmedaljer i Olympiska spelen och har spelat i nio världsmästerskap.

Slutsats

När det gäller Tysklands herrlandslag i fotboll mot Ungerns herrlandslag i fotboll laguppställning, är det tydligt att båda lagen har starka spelare som kan göra skillnad på planen. Med tanke på deras tidslinje och statistik, kommer det att bli spännande att se hur de presterar i framtida matcher.

Vanliga frågor och svar

I denna FAQ-sektion kommer vi att svara på några vanliga frågor om Tysklands och Ungerns herrlandslag i fotboll och deras laguppställningar.

Vilka är några framstående spelare i Tysklands herrlandslag i fotboll?

Tysklands herrlandslag i fotboll har många framstående spelare. Några av dem inkluderar Manuel Neuer (målvakt), Joshua Kimmich (mittfältare), Toni Kroos (mittfältare) och Timo Werner (anfallare).

Vem är förbundskapten för Tysklands herrlandslag i fotboll?

Förbundskapten för Tysklands herrlandslag i fotboll är Hans-Dieter Flick.

Vilka är några framstående spelare i Ungerns herrlandslag i fotboll?

I Ungerns herrlandslag i fotboll finns det flera framstående spelare, inklusive Péter Gulácsi (målvakt), Attila Szalai (försvarare) och Dominik Szoboszlai (mittfältare).

Vem har flest landskamper och mål för Ungerns herrlandslag i fotboll?

Balázs Dzsudzsák har flest landskamper för Ungern med 108 framträdanden. När det gäller flest mål är Ferenc Puskás den ledande målskytten med 84 mål.

Se även:  Albaniens herrlandslag i fotboll mot Spaniens herrlandslag i fotboll: tidslinje

Vilka är några framstående spelare i Norges herrlandslag i fotboll?

Några framstående spelare i Norges herrlandslag i fotboll inkluderar Ørjan Nyland (målvakt), Martin Ødegaard (mittfältare) och Erling Haaland (anfallare).