EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Paris Saint-Germain ställs mot AC Milan i UEFA Champions League

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Paris Saint-Germain (PSG) är inställda på att möta AC Milan i UEFA Champions League på tisdag. En seger för PSG skulle placera dem i en stark position för att avancera till utslagsstadierna och potentiellt avsluta först i deras grupp.

Tidigare möten och laguppställningar

PSG besegrade tidigare AC Milan med 3-0 i deras senaste möte. Gianluigi Donnarumma kommer att starta i mål för PSG, vilket kan göra honom till ett mål för AC Milan-supportrar. Den förutspådda startelvan för PSG inkluderar spelare som Achraf Hakimi, Marquinhos, Kylian Mbappé och Ousmane Dembélé.

AC Milan har misslyckats med att vinna någon av sina fyra senaste matcher och har misslyckats med att göra mål i fem av sina tio senaste hemmamatcher. De förutspådda startelvorna för AC Milan och PSG inkluderar spelare som Christian Pulisic, Olivier Giroud och Rafael Leão.

PSG:s starka bortarekord

PSG har vunnit sina fem senaste bortamatcher och har gjort två eller fler mål i åtta av sina tio senaste bortamatcher. PSG har hållit nollan i sex av sina tio senaste bortamatcher. Det bästa vadet för denna match förväntas vara Full-Time Result market, med PSG som favoriter att vinna.

Senaste matchresultat

I sina tidigare matcher förlorade AC Milan med 1-0 mot Udinese, medan PSG vann med 3-0 mot Montpellier. Matchprognosen är att PSG kommer att vinna.

Vad vi tror

Paris Saint-Germain har visat stark form på bortaplan och med tanke på deras tidigare seger över AC Milan, ser de ut att ha övertaget inför detta möte. AC Milan har haft det tufft på sistone, vilket kan göra det svårt för dem att matcha PSG:s intensitet och skicklighet. Med starka spelare som Mbappé och Dembélé i startelvan, har PSG potential att dominera matchen och säkra en plats i utslagsstadierna.