EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Mykhailo Mudryks omdiskuterade mål för Chelsea mot Arsenal

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Mykhailo Mudryks mål för Chelsea mot Arsenal har skapat debatt om han avsiktligt försökte göra mål eller om det var en korsning. Hans senaste framgångar framför målet har sammanfallit med ett ökat självförtroende efter att ha förlorat regelbundna spel i crossbar-utmaningen till sin tränare Mauricio Pochettino.

Mudryks förlorande strimma i crossbar-utmaningen

Mudryk förlorade regelbundet spel av crossbar-utmaningen till sin tränare Mauricio Pochettino under de första två månaderna av säsongen. Mudryks konstanta misslyckanden i crossbar-utmaningen påverkade hans självförtroende, och han ville sluta spela. Pochettino insisterade dock på att de skulle fortsätta spela, och Mudryks förlorande strimma upphörde till slut.

Mudryks nyligen funna självförtroende

Mudryks nyligen funna självförtroende har sammanfallit med tre mål på fem spel för klubb och land. Mudryk gjorde ett mål mot Arsenal, men det finns frågor om han menade att göra mål eller om det var en korsning. Pochettino tror att Mudryk avsåg att göra mål och visste var målvakten var.

Reaktioner på Mudryks mål

Mudryks Chelsea-lagkamrater är osäkra på om han menade att göra mål eller inte. Arsenal-tränaren Mikel Arteta var mer bekymrad över sitt lags dåliga prestation än Mudryks mål. Gary Neville kritiserade Arsenal-målvakten David Raya för hans positionering under Mudryks mål. Den tidigare engelska målvakten David Seaman stödde Raya, medan Gary Lineker var oense och sa att Mudryk inte menade att göra mål.

Matchens resultat

Arsenal kom tillbaka från två mål ner för att dra med Chelsea, med mål från Declan Rice och Leandro Trossard.

Vad vi tycker

Mudryks mål hjälpte till att sätta Chelsea i kommando, men Arsenal kom tillbaka för att säkra en oavgjord match. Debatten om Mudryks avsikt med målet fortsätter, men hans förbättrade självförtroende och prestanda på planen kan inte förnekas. Hans framgångar kommer säkert att påverka Chelseas prestationer framöver och det blir intressant att se hur detta utvecklas.