EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Mahamé Siby career statistics

Malmö FF:s Siby nära övergång till fransk klubb

Malmö FF:s mittfältare Mahamé Siby kan vara på väg att lämna den svenska allsvenskan för spel i Frankrike. Sportchef Daniel Andersson har bekräftat att Siby och Samuel Kotto för närvarande förhandlar med andra klubbar. ”De är och träffar andra klubbar. Det kan komma att kommuniceras något i eftermiddag,” säger Andersson till fotbollskanalen.se.

Från den franska sidan har Bastias chefstränare Régis Brouard uttryckt optimism om Sibys framtid i klubben. Enligt Julien Pernici, en lokal journalist, antyder Brouard att ”Siby troligen kommer skriva på för klubben inom kort”. Bastia, som för närvarande ligger på en 15:e plats i Ligue 2, skulle kunna stärka sitt mittfält med Sibys ankomst.

Detaljerna kring övergången är ännu inte officiella, men båda klubbarnas uttalanden pekar på att en överenskommelse kan vara nära förestående.

Mahamé Siby på väg mot nya äventyr

Med en fot redan i den franska fotbollsvärlden har Mahamé Siby, Malmö FF:s mittfältsmotor, visat sin klass på planen. Med en debut för Malis landslag i ryggen och 18 minuters spel i Svenska Cupen 2024, har Siby börjat sätta sin prägel på internationell fotboll. Hans statistik speglar en spelare med potential; även om målen ännu låter vänta på sig, har han redan noterats för ett gult kort. Sibys karriär, som nu kan ta en ny vändning i Ligue 2 med SC Bastia, ger en glimt av vad som komma skall – från Allsvenskan till de större arenorna.

Se även:  FA tar inget disciplinärt åtgärd mot Alejandro Garnacho för hans Instagram-inlägg