EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Mahamé Siby career statistics

Mahamé Siby nära övergång från Malmö FF

Malmö FF:s mittfältare Mahamé Siby, 27, är på väg att lämna klubben. Sportchef Daniel Andersson har bekräftat att Siby och Samuel Kotto för närvarande förhandlar med andra klubbar. ”De är och träffar andra klubbar. Det kan komma att kommuniceras något i eftermiddag,” säger Andersson.

Enligt den franske journalisten Julien Pernici är det troligt att Siby snart kommer att skriva på för en klubb i Ligue 2. Bastias chefstränare Régis Brouard har också antytt att en övergång kan vara nära förestående. Bastia, som för tillfället befinner sig på 15:e plats i Ligue 2, kan bli Sibys nya hem. Siby har tidigare erfarenhet från fransk fotboll med spel i Strasbourg, Paris FC och Valenciennes FC.

Siby på väg mot nya äventyr

Mahamé Siby, med en karriär som spänner över flera franska lag och internationella uppdrag, står inför en potentiell ny era i Ligue 2. Hans statistik speglar en spelare med betydande erfarenhet; totalt antal framträdanden, mål och minuter på planen ger en bild av en mittfältare som vet hur man gör avtryck. Sibys bidrag till fotbollen sträcker sig även till landslagsnivå, där han representerat Mali. Med en förmåga att anpassa sig till olika säsonger och tävlingar, har han visat sig vara en spelare med en imponerande balans i sitt spel. Nu väntar fansen spänt på nästa kapitel i Sibys fotbollssaga.

Se även:  Seamus Coleman hyllas efter imponerande milstolpe