EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Liverpool möter formstarka Brentford i Premier League

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Liverpool, som har en perfekt hemmasegerrekord denna säsong, kommer att möta Brentford i form i Premier League. Liverpool har gjort mål konsekvent och kommer att försöka studsa tillbaka från ett oavgjort resultat i sin senaste match. Brentford har vunnit sina tre senaste matcher och har nyckelspelare som har spelat varje minut av Premier League-action. Liverpool vann sitt senaste möte med Brentford, men båda lagen befinner sig i liknande positioner i ligan.

Liverpools form

Liverpool har vunnit alla åtta av sina hemmamatcher på Anfield denna säsong. Dessutom har Liverpool gjort mål i varje match denna säsong, vilket endast Brighton har matchat. Med 24 mål har Liverpool fjärde flest mål i ligan. Mohamed Salah har varit inblandad i hälften av Liverpools mål denna säsong (8 mål, 4 assist).

Brentfords form

Brentford har vunnit sina tre senaste Premier League-matcher. De ligger för närvarande på nionde plats i ligan och har sett en uppgång i form. Bryan Mbuemo och Ethan Pinnock har spelat varje minut av Premier League-action för Brentford.

Skador och avstängningar

Alexis Mac Allister är avstängd för Brentford-matchen, medan Thiago Alcantara och Andy Robertson fortfarande är skadade. Aaron Hickey, Kevin Schade och Ivan Toney är alla ute till det nya året.

Tidigare möten och odds

Liverpool vann sitt senaste möte med Brentford 1-0, med Mohamed Salah som gjorde det vinnande målet. Oddsen för matchen är Liverpool 2/5, Oavgjort 4/1, Brentford 6/1.

Matchinformation

Domaren för matchen är Paul Tierney. Matchen kommer inte att sändas live i Storbritannien och Irland, men kommer att finnas tillgänglig på Peacock i USA.

Vad vi tror

Båda lagen har visat stark form på senare tid, med Liverpool som har en perfekt hemmasegerrekord och Brentford som har vunnit sina tre senaste matcher. Trots detta har Liverpool ett starkt målscoringsrekord och med Salah i form kan de vara favoriter att ta hem segern. Brentford kommer dock inte att vara lätta motståndare och med spelare som Mbuemo och Pinnock som har spelat varje minut av Premier League-action, kommer de att vara redo att utmana Liverpool.

Källor:
90min
Football
Thefootballfaithful