EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Charlie Cresswell current season stats and performance

Leeds United kan göra storvinst i januariövergångar

Källa: Mirror

Leeds United står inför möjligheten att sälja försvararen Charlie Cresswell för mellan 4 och 5 miljoner pund under det pågående transferfönstret. Enligt Yorkshire Evening Post skulle en sådan försäljning innebära en ren vinst för klubben, vilket skulle ge dem ökat manöverutrymme för att förstärka truppen i januari. ”En avgift på 4-5 miljoner pund som realiseras som ren vinst skulle ge Leeds mycket manöverutrymme för januarivärvningar,” säger en källa från EFL 72.

I andra nyheter från EFL, har West Ham visat intresse för Sunderlands Jack Clarke, men Sunderland känner ingen press att sälja trots uppmärksamheten från Premier League-klubben. Samtidigt har flera League One-klubbar uttryckt intresse för Cliftonvilles Ronan Hale och Wigans Callum Lang, som båda har imponerat denna säsong.

BBC Radio Lancashire rapporterar att Blackpool har beslutat att behålla sin gemensamma toppscorare Jordan Rhodes för resten av säsongen, vilket ses som ett positivt besked för klubbens ambitioner i ligan. ”Det är enkelt egentligen – att behålla den gemensamma toppscorern i din liga för resten av säsongen kan bara vara goda nyheter,” kommenterar EFL 72.

Denna period av övergångar och spekulationer visar på den ständiga rörelsen och strategiska planeringen som är en del av fotbollens transferfönster, särskilt inom EFL där klubbarna ständigt söker efter att balansera ekonomi med sportslig framgång.

Charlie Cresswells säsong i siffror

Charlie Cresswell har under säsongen 23/24 varit en stabil kraft i Leeds Uniteds försvar med 6 framträdanden och 307 spelade minuter, trots att han tillbringat tid på bänken i 7 matcher. Hans roll som mittback har varit avgörande i EFL Cup där han spelat hela 180 minuter över 2 matcher. Utöver klubblagsfotbollen har Cresswell också representerat Englands U21-landslag, vilket adderar internationell erfarenhet till hans säsong. Med noll mål och kort på kontot är det hans defensiva bidrag som lyser starkast i statistiken.

Se även:  Mahamé Siby lämnar Malmö FF för spel i Frankrike