EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Kylian Mbappés framtid i PSG osäker – Liverpool och Chelsea redo att lägga bud

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Kylian Mbappé, den franska fotbollsstjärnan, har ännu inte förlängt sitt kontrakt med Paris Saint-Germain (PSG) som löper ut vid säsongens slut. PSG:s president, Nasser Al-Khelaifi, gav Mbappé två veckor på sig att skriva under ett nytt avtal eller bli såld, men ingen förlängning har ännu undertecknats.

Från och med 1 januari kan utländska klubbar förhandla med Mbappé

Om inte ett nytt kontrakt skrivs under kommer utländska klubbar att kunna inleda förkontraktssamtal med Mbappé från och med den 1 januari. Både Chelsea och Liverpool har planer på att lägga bud på Mbappé under januarifönstret.

Real Madrid ser Julian Alvarez som alternativ till Mbappé

Real Madrid har visat intresse för att värva Julian Alvarez från Manchester City som ett alternativ till Mbappé. Mbappé har samtyckt till att avstå från en lojalitetsbonus på 80 miljoner euro i sitt PSG-kontrakt och har uttryckt att han skulle vara öppen för att gå till Liverpool nästa sommar om ett bud läggs fram.

PSG söker efter en ersättare till Mbappé

Samtal har förts mellan Mbappé, hans familj och PSG, men inget nytt kontrakt har ännu kommit till stånd. PSG uppges vara på jakt efter Eintracht Frankfurt-anfallaren Randal Kolo Muani som en potentiell ersättare för Mbappé.

Real Madrid-manager Ancelotti utesluter nya värvningar

Real Madrids manager Carlo Ancelotti har uteslutit eventuella nya värvningar, vilket potentiellt kan ge andra klubbar en fördel i kampen om Mbappé. Manchester United kan också göra ett drag för Mbappé om Sheikh Jassim bin Hamad Al Thanis övertagande av klubben blir av.

Se även:  Lamine Yamal kan bli Spaniens yngsta spelare någonsin i Euro 2024-kvalmatchen mot Georgien

Liverpool förblir optimistiska om att signera Mbappé

Liverpool rapporteras förbli optimistiska om att signera Mbappé på en fri övergång nästa sommar. Real Madrid är fortfarande det troligaste målet för Mbappé om han lämnar PSG.

Mbappés ankomst kan påverka Salahs framtid

Mbappé har inlett säsongen 2023-24 starkt, med 12 mål på 12 matcher. Hans eventuella ankomst till Liverpool kan påverka framtiden för Mohamed Salah, som har varit ett mål för saudiska klubbar.

Vad vi tror

Mbappés osäkra framtid i PSG kommer utan tvekan att skapa en hel del spekulationer och rykten under de kommande månaderna. Om han väljer att lämna PSG, kommer det att bli en enorm förlust för klubben, men en stor vinst för vilken klubb som lyckas signera honom. Med tanke på hans imponerande form den här säsongen, kommer han att vara ett eftertraktat tillskott till vilket lag som helst. Vi får se hur situationen utvecklas.

Källor:
Football
Thethaiger
Sportsmole