EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Erling Haaland sätter rekord och hjälper Manchester City till historiska segrar

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Erling Haaland, den norska fotbollsstjärnan, har gjort en imponerande start på säsongen 2023/24 med Manchester City. Han har redan satt flera rekord under föregående säsong och fortsätter att visa upp sin form och förmåga att göra mål konsekvent.

Haaland hjälper Manchester City till Champions League-seger

Haaland spelade en avgörande roll i att hjälpa Manchester City att vinna UEFA Champions League för första gången. Hans framstående prestationer under turneringen inkluderade att göra ett rekordbundet fem mål i en enda Champions League-match.

Haaland bryter Premier League-rekordet

Haaland har inte bara imponerat på den europeiska scenen utan även i den inhemska ligan. Han bröt Premier League-rekordet för flest mål under en säsong, med totalt 36 mål. Dessutom har han gjort totalt 45 Premier League-mål på bara 44 matcher.

Haaland imponerar i FA Cupen

Under säsongen 2022/23 gjorde Haaland ett hattrick i FA Cupen mot Burnley, vilket ytterligare bevisar hans målgörande förmåga.

Guardiola hyllar Haaland

Manchester Citys tränare, Pep Guardiola, har berömt Haalands form och förmåga att konsekvent göra mål. Han har varit en nyckelspelare för Manchester City, som för närvarande leder Grupp G i Champions League med nio poäng från tre matcher.

Vad vi tror

Haalands framstående prestationer och konsekventa målgörande förmåga har varit avgörande för Manchester Citys framgång. Hans framgångar har inte bara hjälpt klubben att vinna sin första Champions League-titel, utan även att bryta Premier League-rekordet för flest mål under en säsong. Hans form och förmåga att göra mål kommer att vara avgörande för Manchester Citys framgång framöver. Med tanke på hans nuvarande form, kan vi förvänta oss att se fler rekordbrytande prestationer från Haaland i framtiden.