EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

DaBella blir ny huvudsponsor för Portland Timbers

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

DaBella kliver in i sportmarknadsföringen

I en nyligen tillkännagiven affär har DaBella, ett av USA:s största företag inom hemrenovering, blivit den nya huvudsponsorn för Portland Timbers speltröjor inför den kommande säsongen i Major League Soccer (MLS). Detta markerar DaBellas första steg in i sportmarknadsföringens värld.

En affär utan offentliga finansiella detaljer

Trots att de exakta ekonomiska villkoren för avtalet inte har offentliggjorts, är det känt att förhandlingarna pågick i ungefär fem månader och avslutades på Timbers hemarena, Providence Park.

Omfattande samarbete

Utöver att DaBellas varumärke kommer att synas på Timbers hemma-, borta- och specialtröjor samt klubbkläder, innefattar partnerskapet även flera gemenskapsinitiativ. DaBella kommer att sponsra Timbers ungdomslag, fotbollsläger och den årliga ”Stand Together”-veckan för samhällstjänst.

Community-engagemang

Ett av de mest framträdande inslagen i det nya partnerskapet är att DaBella kommer att bidra med hemförbättringstjänster och bygga nya tak för utvalda behövande familjer. Företaget kommer även att vara med-sponsor för Timbers ungdomsläger.

Förbättrad upplevelse på Providence Park

För att förhöja upplevelsen för fansen kommer ”DaBella House”, en semi-permanent struktur, att upprättas på Providence Park. Dessutom kommer ”Best Seat in the House”-sektionen att erbjuda gratis uppgradering av platser till upp till fyra fans vid varje hemmamatch.

Ledningens entusiasm

Heather Davis, VD för Timbers, har uttryckt sin spänning över samarbetet med DaBella. Även DaBellas VD, Donnie McMillan, Jr., har framfört stolthet över partnerskapet och möjligheten att ge tillbaka till samhället.

Vad vi tycker

Det nya samarbetet mellan Portland Timbers och DaBella representerar inte bara en viktig milstolpe för företagets marknadsföringsstrategi, utan det visar även på en växande trend där företag söker djupare engagemang med sina lokalsamhällen. Genom att kombinera varumärkesexponering med konkreta community-insatser, skapar DaBella och Timbers en modell för hur företag kan spela en större roll i samhällsutvecklingen. Detta kan leda till ökad lojalitet bland fansen och stärka båda organisationernas varumärken. Samarbetet är ett exempel på hur sport och näringsliv kan samverka för att göra en positiv inverkan bortom spelplanen.

Källor:
90min
Sportsbusinessjournal
Mlssoccer