EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Chelsea och Manchester United i jakt på Flamengos unga stjärna Lorran

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Lorran fångar uppmärksamheten

Den brasilianska fotbollstalangen Lorran har väckt intresse från både Chelsea och Manchester United. Den 17-åriga mittfältaren, som spelar för Flamengo, har redan skrivit historia som klubbens yngsta målgörare någonsin.

Scouter på plats

Både United och Chelseas scouter har nyligen observerat Lorran på nära håll. Trots att han varit på bänken för Flamengos två senaste matcher har han ännu inte gjort någon ligadebut denna säsong.

Kontraktsdetaljer

Lorran har ett kontrakt med Flamengo fram till december 2025. I kontraktet finns en utköpsklausul på £43 miljoner, vilket gör honom till ett dyrt men potentiellt värdefullt tillskott för de engelska klubbarna.

Representation från Roc Nation Sports

Lorran representeras av Roc Nation Sports, agenturen som även representerar Vinicius Junior, Gabriel Martinelli och Lucas Paqueta.

Vad vi tror

Lorrans framträdande på den internationella fotbollsscenen kommer inte som en överraskning. Hans tidiga framgångar och talang har gjort honom till en attraktiv spelare för stora klubbar som Chelsea och Manchester United. Med en utköpsklausul på £43 miljoner är det tydligt att Flamengo värderar sin unga stjärna högt.

Det återstår att se om någon av de engelska klubbarna kommer att göra ett drag för att säkra Lorrans tjänster. Men med hans potential och redan imponerande meritlista kan vi förvänta oss att höra mycket mer om denna unga brasilianska talang i framtiden.

Källor:
Fourfourtwo
90min
Express

Se även:  Otieno tar farväl av AIK i miljonaffär