EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Carabao Cup återvänder: Newcastle United möter Manchester City

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Carabao Cup 2023/24 säsongen är tillbaka i full fart denna vecka, med ett av de mest spännande mötena mellan Newcastle United och Manchester City.

Matchdetaljer

Matchen kommer att äga rum på onsdagen den 27:e september, 2023 kl. 20:00 (UK tid). Biljetter till matchen kan erhållas från varje klubbens officiella webbplats. För de som inte kan närvara personligen, kommer matchen att sändas på Sky Sports i Storbritannien. Sky Sports prenumeranter kan även streama matchen live på Sky Go.

Lagens Form

Newcastle United har haft en framgångsrik vecka, efter att ha vunnit sin senaste match mot Sheffield United med en åtta-måls romp. De har inte förlorat på sina tre senaste matcher och har hållit nollan i alla dessa matcher.

Manchester City å andra sidan, har haft en stark start på säsongen, och har vunnit alla sina Premier League-matcher hittills.

Förväntade lagändringar

Båda lagen kommer troligen att göra ändringar i sina uppställningar inför denna Carabao Cup-match. Trots detta förväntas båda lagen att ge allt på planen.

Matchförutsägelse

Förutsägelsen är att båda lagen kommer att göra mål i en underhållande tävling. Med tanke på de senaste prestationerna från båda lagen, kommer detta säkerligen att bli en match att se fram emot.

Vad vi tror

Denna match kommer att bli en spännande kamp mellan två lag som båda har visat stark form på senare tid. Newcastle Uniteds senaste segrar och Manchester Citys starka start på säsongen tyder på att detta kommer att bli en hård kamp. Med förväntade ändringar i båda lagens uppställningar, kommer det att bli intressant att se hur detta påverkar matchens utfall. Oavsett resultatet, kommer denna match säkerligen att erbjuda mycket underhållning för fotbollsfans.