EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Bournemouth och Newcastle United kämpar för att återhämta sig efter nyligen förluster

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Bournemouths kamp i nedflyttningszonen

Bournemouth led ett förkrossande 6-1 nederlag mot Manchester City i sin senaste match. Laget befinner sig för närvarande i nedflyttningszonen och har den gemensamt sämsta hemmamålsrekordet i Premier League. Om andra resultat går emot dem riskerar Bournemouth att hamna längst ner i tabellen.

Det har även ryktats om att Bournemouths tränare, Andoni Iraola, riskerar att få sparken. Dessutom drabbades Bournemouths Alex Scott av en knäskada i den senaste matchen, vilket ytterligare försvårar lagets situation. Det finns dock en ljusglimt i att Lewis Cook kommer att återvända från avstängning.

Newcastle Uniteds formkurva och utmaningar på bortaplan

Newcastle United förlorade 2-0 mot Borussia Dortmund i Champions League, men besegrade Arsenal i sin senaste Premier League-match. Laget har en sex matcher lång obesegrad svit i Premier League, men har bara vunnit två av sina senaste nio bortamatcher i ligan.

Newcastle United har även en åtta matcher lång obesegrad svit mot Bournemouth. Men laget har flera spelare otillgängliga på grund av skador och avstängningar, vilket kan påverka deras prestation i kommande matcher.

Vad vi tror

Både Bournemouth och Newcastle United kämpar för att återhämta sig efter nyligen förluster. Bournemouth har det tufft i nedflyttningszonen och deras hemmamålsrekord är inte uppmuntrande. Newcastle United har visat god form i Premier League, men har haft det svårt på bortaplan.

De två lagen har en åtta matcher lång obesegrad svit mot varandra, vilket antyder att deras kommande match kan bli jämn. Båda lagen har dock skade- och avstängningsbekymmer, vilket kan påverka deras prestationer.

Bournemouth behöver desperat en vinst för att förbättra sin position i nedflyttningszonen, medan Newcastle United kommer att vilja fortsätta sin obesegrade svit. Det återstår att se vilket lag som kommer att lyckas återhämta sig bäst från sina nyligen förluster.

Källor:
90min
Onefootball
Sportsmole