EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Bernardo Vilar career statistics

Bernardo Vilar lämnar Helsingborgs IF

Bernardo Vilar, mittbacken som tillfälligt stärkt Helsingborgs IF:s försvar, kommer inte att återvända till klubben efter att hans låneavtal löpt ut. Under sin tid i HIF har Vilar deltagit i tio matcher i Superettan och gjort avtryck både på och utanför planen.

På HIF:s hemsida delar Vilar med sig av sina känslor: ”Att spela för HIF har definitivt varit något speciellt. Trots den korta tiden har jag fått en relation till klubben, staden och framför allt supportrarna. Att spela på Olympia är något jag kommer bära med mig fina minnen ifrån. Jag hoppas att klubben snart återvänder där den hör hemma.”

Mikael Dahlberg, sportsligt ansvarig i Helsingborgs IF, uttrycker sin uppskattning för Vilars insatser: ”Bernardo gjorde det väldigt bra under hösten och lämnade under sin korta tid här stort avtryck både på och utanför planen. Vi är glada över att han var hos oss i höstas och önskar lycka till i IFK Värnamo.”

Helsingborgs IF, som nyligen säkrade sitt fortsatta spel i Superettan, ser nu fram emot en ny säsong medan Vilar tar nästa steg i sin karriär hos IFK Värnamo.

Vilar i Siffror

Bernardo Vilar, en försvarsklippan från Belo Horizonte, har med sina 614 matcher och 390 mål lämnat ett bestående avtryck i svensk fotboll. Med en kroppslängd på 1,92 meter har han dominerat i luften och på planen – från Superettan till Allsvenskan och Svenska Cupen. Hans tid på planen uppgår till otroliga 10 984 minuter; en sann arbetsmyra. Vilars fotbollsresa fortsätter nu bortom Helsingborgs IF, men hans statistik talar sitt tydliga språk: en spelare med en imponerande meritlista och en outtröttlig närvaro där han än spelar.

Se även:  Barcelona säkrar sen seger mot Las Palmas med Gundogans straffmål