EM betting - allt om europamästerskapet i fotboll: odds, spelschema, nyheter med mera!

Barcelona kniper en dramatisk seger mot Real Sociedad

em-i-fotboll.se gör inte anspråk på eventuella citat och intervjuer.

Barcelona lyckades säkra en dramatisk seger mot Real Sociedad tack vare ett sent mål av Ronald Araujo. Trots att Real Sociedad dominerade större delen av matchen, lyckades Barcelona vända spelet till sin fördel.

En osäker start

Barcelona hade svårt att hitta sin rytm i den första halvleken och blev dominerade av Real Sociedad. Barcelona gjorde stora förändringar i sin startelva inför matchen, vilket kan ha bidragit till deras osäkra start.

En oväntad vändning

Araujos mål, som inledningsvis signalerades som offside, tilldelades efter att VAR konstaterade att Araujo var onside. Målet kom i skadetid och säkrade Barcelonas seger.

En viktig seger

Trots att Real Sociedad hade de bättre chanserna genom hela matchen, lyckades Barcelona vinna tack vare flera viktiga räddningar av Marc-Andre ter Stegen.

Barcelonas seger flyttar upp dem till tredje plats i La Liga-tabellen, men de ligger fortfarande fyra poäng bakom ledarna Girona. Real Madrid kan gå tillbaka till toppen om de vinner sin match mot Rayo Vallecano.

Vad vi tror

Barcelona kommer att vara lättade över att ha tagit hem segern, trots att de blev dominerade av Real Sociedad. Denna seger visar att Barcelona kan vända en match, även när de inte spelar på topp.

Det återstår att se om de kan hålla denna momentum och klättra upp i tabellen. De ligger fortfarande fyra poäng bakom Girona, men med denna seger har de visat att de inte ska räknas bort.

Real Madrids kommande match mot Rayo Vallecano kommer också att vara avgörande för tabellens topposition. Detta visar att La Liga fortfarande är öppen och att det finns mycket fotboll kvar att spela.